Hathor bilgileri üzerine yeni bir geri iletim ve revizyon halini paylaşalım.



 Hathor isimli bir varlık grubu kainatımıza kendilerinin ifadesi ile başka bir boyuttan gelmişlerdir. Bu konu bile başka bir araştırma konusudur. Dünya üzerinde etkileri kadim mısırda görülmektedir. Günümüzde ise Tom Kenyon aracılığı ile bize bilgi aktarmaktadırlar. Aslında uzun zamandır takip ettiğim bir bilgi kaynağı mart 2020'den beri sessizdi. Hatta hathor grubuna medyumluk yapan tom kenyon ile yazıştığımda kendisi herşeyin yolunda olduğunu çok kısa zaman sonra bana mesajın geleceğini ifade etti. Hathor ağustos 2020 'de bir mesaj yayınlamıştı lakin bilgiden ziyade önceki verilen çalışmaların tekrarı üzerinde duruyordu. Bu konu beni ister istemez geçmişteki mesajları bir kere daha gözden geçirmeye itti.

Şimdi ilk mesajlardan biri 2011 yılında alınmıştı. 2012 yılında ise Güneş fırtınalarına giriş isimli bir mesajdı. Bu mesaj aslında önceden alınmış başka bir mesajın derinlemesine giriş noktasını oluşturuyordu. Derken mesaj içinde 2 farklı metod ile bu konulara ilgi duyan kişilere gelecekteki potansiyel olaylara karşı yapılacak çalışmaların tavsiyesini veriyordu. Bu noktada bahsedilen potansiyellerden biri pandemi ve karşılaşıldığında olası durumlara karşı neler yapılması gerektiğine dair temel bilgiler veriyordu. Ve şu karanlık geçidi nasıl aşıcağımıza ait araçlar barındırıyordu. 

Güneş fırtınalarırına giriş mesajını okuduğunuzda  içerde sizi Güneş rüzgarlarına katılmak ve ışık ilacı bilgisi karşılayacaktır. Bu mesajların içine girip okuduğunuzda içinde bulunduğumuz pandemi ve etkilerinden nasıl korunacağımızı ifade etmektedir. 2011 yılından bugüne ışık akmaktadır. Bu noktada ayrıca 2 adet meditasyon linki paylaşılmıştır. Dinlemek ve düzenli yapmak günlerinizin rahat ve uyumlu geçmesini sağlayacaktır.

Bir önceki yazımızda bahsettiğimiz gibi pandemi önümüzdeki yıllarda da devam edecek bir olgudur. Bu olgu potansiyelinin daha fazla olmaması için yapmamız gereken çalışmalar vardır. Bu durumda  kendi gerçekliğimizi kabullenmekten gelir. İnkar ayrıştırır.

Dar ve havasız ortamlardan aydınlığa çıkmak seçime bakar.

Gerçek şifa şuurlara aktarılan bilgidir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar