Kurbanlar ve Tacizciler

Crimson Circle Facebook'ta güncel bir konuşma var bu ay makaleme ilham veren sayfa. Bu özel Facebook dizisi, yaklaşan Eşik Çevrimiçi Bulut Sınıfı için genel bir CC duyurusu ile başladı.

Birisi neden Cinsel Enerji Okuluna (Sexual Energy School) ihtiyacımız olduğunu merak etti

Eşiği çevrimiçi almak için ve Gerçekleştirme için neden herhangi bir ön koşul olması gerektiği. Basit cevap: Gerçekleştirmenin tek ön koşulu, fiziksel gerçeklikte birçok yaşam boyunca uzun ve çoğu zaman zorlu bir yolculuktur. Eşik Çevrimiçi almak için tek gereklilik SES'dir çünkü Eşik dahili bir Pandora'nın Kutusunu açar ve SES enerjinizi patlamadan yönetmenize yardımcı olur.

Konuşma, Tobias'ın SES'te sunduğu temel kavramlardan birine döndü. Tobias'dan alıntı yapacak olursak, "Bir kurban aynı zamanda bir tacizcidir." Açıklamasının ardından Mary Magdalene hakkında çok rahatsız edici bir hikaye anlatmaya devam ediyor. Bu hikayeyi Linda ve benim dünya çapında yaptığımız sayısız canlı SES dersine aktarmak çok kötüydü ve SES Online yaptığımızda onu izlemeye zar zor katlanıyorum. Daha da kötüsü, Tobias herkesi şimdiye kadar ilettiğim en çirkin mesajlardan biri olması gereken şeylere götürüyor.

Adı "Kötüye Kullanıcınızı Baştan Çıkarın" ve sadece onu düşünürken midemi bulandırıyor. Temel olarak, geçmişte sizi taciz eden birini "baştan çıkarmanızı" ister. Son derece rahatsız edici. Sadece 12 dakika olduğunu düşünmeme rağmen, seans bir saat sürüyor gibi geliyor. Tobias'a "baştan çıkarma" kelimesini seçmesi konusunda soru sormuştum ama o, tam olarak bu kelimeyi istediğinde ısrar etti.

Çoğu zaman, çevrilmiş altyazılarla dersi alan İngilizce olmayan dili konuşanlar, çevirmenin yanlış anladığını düşünürler, ama aslında bu, Tobias'ın istediği kelime ve ilgili çeviri. Çoğu zaman olduğu gibi, Tobias şu anki Facebook başlığında yanlış alıntılanmıştı. Birisi Tobias'ın, küçük bir çocuğun cinsel istismara uğramasının, istismarcıyı baştan çıkarması nedeniyle olduğunu söylediğini yazdı. Yazar, "Hayır ensest kurbanı veya çocuk tecavüz kurbanı bu saçmalığı kabul edecektir. " Bunu, birçok mükemmel yorum ve gözlemin yanı sıra, Tobias'ın bazı ek yanlış alıntıları izledi. Sonuç olarak, bu harika bir sohbet ve hala gelişiyor.

Kurban ve tacizci bilincini serbest bırakmak, Gerçekleştirime gelmenin önemli bir parçasıdır. Ve bir mağdurun her zaman istismarcı olduğunu anlamakla başlar, eğer sadece kendileri için başka bir şey değilse. Hala bir kurban rolünü oynarken Aydınlanmanıza izin vermeye çalıştığınızı hayal edebiliyor musunuz? İşe yaramıyor. Eğer bir kurbansanız, Gerçekleşme kapınızı çalmaz. Sonra Gerçekleştiriminizle ilgili bile kurban bilincine geri dönersiniz. Bu sonsuz bir döngüdür.

Küçük bir çocuğun bir aile üyesi tarafından cinsel istismara uğradığı bu iğrenç örneği ele alalım. Ve farz edelim ki çocuk istismarcıyı bu aşağılık eylemleri yapması için baştan çıkarmadı, daha ziyade istismarcı için kolay bir hedef oldu. Ne yazık ki, bu tür şeyler dünyanın her yerinde her gün ve gece oluyor. Çocuk kelimenin tam anlamıyla bir kurbandır. Ancak bundan sonra ne olacağı, Tobias'ın SES'deki ifadesini anlamak için önemlidir: "Bir kurban aynı zamanda bir tacizci."

Cinsel taciz, kölelik ve işkence en derin insan yaralarından üçüdür. Ruhun o kadar derinlerine inerler ki zeki, dengeli bir insan bile bu travmatik tacizin korkunç, kabus gibi etkilerinden kaçamayacaktır. Ruhun koruyucu katmanlarını paramparça ederler ve id, ego ve ruha derinlemesine nüfuz ederler. Yaralar o kadar derindir ki, neredeyse her zaman kişinin bir sonraki yaşamına geçer.

Kurban daha sonra istismarcı olur. Yapmak zorundalar çünkü bu onların enerji elde etme yolu. Tanrı bilir, enerjileri çok düşüktür çünkü istismarlarının acısı, hayatlarındaki enerjiyi bilinçaltında sınırlamalarına neden olur. Suçluluk, utanç ve derin kendinden nefret ettikleri için iç enerji akış valfini kapattılar, bu yüzden şimdi kendilerini (zar zor) idame ettirecek enerji kırıntıları için kendi dışlarına bakıyorlar. İşte o zaman tacizci olurlar.

Kötüye kullanım birçok farklı yüze bürünebilir. Genellikle tacizi başkalarına karşı saldırgan eylemler olarak düşünürüz, ancak aynı zamanda çok pasif de olabilir. Linda’nın lisedeki kız arkadaşlarından birinin annesi kanser hastasıydı. Hastalığı on yıldan fazla bir süredir devam etti ve bu süre zarfında ailedeki herkesin dikkatini istedi. Dolaylı olarak onları kanserinden sorumlu tuttu ve aileyi suçluluk duygusuyla yönetti. O bir kanser kurbanıydı ve ölümüne kadar tüm hane halkını 10 yıldan fazla bir süre yıkıcı bir şekilde istismar etti. Kızı, yıllarca uyuşturucu kullanımı, ilişki sorunları, hastalık ve zihinsel dengesizlikle birlikte bu suçu yetişkinliğine taşıdı.

Rahmetli babam, annesinin psikolojik tacizine uğramıştı. Alkole döndü ve ardından, fiziksel ve zihinsel taciz de dahil olmak üzere çocukluk yıllarımın çoğunda ailemizi terörize etti. Tacize uğramış bir kurbandı. Kurban oldum, ancak bununla başa çıkma şeklim, kurban olduğumu inkar etmekti.

Şimdi bir tacizci olarak kendimden, Linda'dan ve benim için çalışan herkesten çok şey istedim. Bir yandan "iyi bir adam" olarak çıktım ama altta aşırı güdümlü ve talepkar biriydim. istedim her şey mükemmel bir düzende, çünkü çocukluk yıllarımda çok az düzen vardı. Mükemmellik benim enerji alma yolumdu.

Birçok Şambra, uzun bir süre, hatta belki de yaşamlar boyunca para / mali / bolluk kurban bilincini taşıdı. Adamus, bunun en büyük zorluklarından biri olduğunu söylüyor.

Şambra. Para kurbanıysanız, şirketleri, zenginleri, hükümeti, komploları, patronunuzu, başarılı insanları pasif veya agresif bir şekilde suçlayarak tacizci olursunuz. Sistem, Adam veya sahip olduğunuzdan daha fazlasına sahip gibi görünen diğer hedefler. Bazı para kurbanları, haksızlık edildiklerini düşündükleri için hırsızlık veya hile yapmayı haklı çıkarırlar, ama bu sadece kötüye kullanımdır.

Irk eşitsizliği şu anda, özellikle bu yaz ABD'de çok büyük ve önemli bir konu. Aynı zamanda mağdur bilinci ve taciz için bir üreme alanıdır. Nasıl bakarsanız bakın, binaları yakmak, kamu mallarını yıkmak ve başkalarına saldırmak kötüye kullanımdır. Her türden etnik dengesizliklerin yanı sıra eril / kadınsı eşitsizlik, cinsel tercih zulmü ve gezegendeki hemen hemen tüm diğer sosyal meselelerle ilgili değişim için çok geciktik, ancak bireyler veya gruplar kurban bilincini ele geçirdiğinde, istismar yakında gerçekleşir. takip etmek. Canavarın doğası bu.

Hayat size kötü koşullar getirdiyse kurban olmamak zordur. Kurban olmak çok çok doğru. Ama aynı zamanda bir tacizci olacağınızı da anlayın. Kötüye kullanım, her zaman bir arkadaşınızın omzunda ağlamak zorunda kalmak, onları gece yarısı hayatınızda başka bir krizle aramak anlamına gelebilir. Evet, hepimiz bu desteğe arada bir ihtiyaç duyarız, ancak bir kurban bunu sürekli yapar ve asla sorunlarını aşmaz. Bu tacizdir. Kurbanlar genellikle koşar ve saklanır. Çok baştan çıkarıcı ve Cinsel Enerji Virüsünün neredeyse güvendiği bir şey. Başkalarıyla etkileşime girene kadar sadece kendilerine kötü davranmaktır. Kötüye kullanım, koruyucu cihazlarının kasıtlı yalanlar ve aldatma da dahil olmak üzere başkalarına karşı dürüst olmalarına neden olduğu zaman ortaya çıkar. Kendini korumak için gerekli bir eylem olarak haklı çıkarıyorlar, ama yine de bir tür suistimal.

Depresyon bir kurban bilincidir ve aynı zamanda istismarı doğurur. Örneğin depresif bir anne şimdi geri çekilme, ihmal ve zayıf enerjisiyle ailesini istismar ediyor. Mutlaka kasıtlı veya kasıtlı değildir, ancak yine de bir kötüye kullanım biçimidir.

Sexual Energies School'da Tobias, "Eğer bir kurbansanız, aynı zamanda bir istismarcısınız" diyor. İstismarcının tanımı çok geniştir ve ille de sadece saldırganlık eylemleri değildir. Basitçe, kendi dışınızdan enerji almaya çalıştığınız anlamına gelir. Buradaki gerçek ders budur. İhtiyacımız olan her şeyin zaten enerjimizin içinde olduğunu anlamaya başlıyoruz. Her şey. Bolluk, gelecek, Özgür Enerji Bedenlerimiz, gnost, selfworth ve hatta Gerçekleşme dahil.

Tobias’ın sözlerini yeniden belirtmek isterim: "Eğer bir kurbansanız, aynı zamanda bir istismarcısınız."

İşte benim versiyonum:

Kendinizin dışından enerji ararsanız, kurbansınızdır. Ve nihayetinde, gerçek suistimal Benliğiniz içindir.

Yazar: Geoffrey Hoppe

Yorumlar

Popüler Yayınlar