Chiron 11 temmuz itibari ile geri gitmeye başladı

Aslında yazının başlığı bu mesajı facebook grubunda gördüğümde etkileşim tetiklendi.

Kryon Chiron'un şifa enerjisinden bahsetti .. Chiron 11 Temmuz günü uğurlu bir şekilde retrograde başladı ,, 11-7-22 ..
Chiron centaur, 12 tam DNA'nın DNA şablonuna sahiptir .. 12 Çemberinin enerjisi olarak .. manevi metinden başka bir bakış açısı Adam Kadmon şablonu
Kryon, Asteroid Chiron'dan bahsetti, gelecekteki bu potansiyel enerjinin artık daha kullanılabilir olduğunu hissediyorum. ALAN'da.
1 -Bu kadar astrolojik manyetik ilişkiler gezegeninizdeki manevi niteliklerinizi güçlü bir şekilde etkiler [dolayısıyla manyetik ızgara değişimi], güneş sisteminizdeki gözlemlenebilir hareket hareketlerinde de gelecekteki bir enerji duruşu potansiyeli bulunabilir. Chiron-bir mitoloji ve bilinen bir parça. potansiyeli biliyorsunuz. Buluştuğu gezegenlerin astrolojik imzaları nelerdir?
Keşfedeceğiniz şey keşiftir. ilişkiler bir olanak sağlama ve hatta tamamlamadır. Bu kelimeleri bilenler tarafından okunacak bir kitap.
2- bu süreçte asteroit Chiron'un anlamını incelemeyi unutmayın. Bu “yaralı şifacı” hepinizin desenini değiştirmek üzere

Şimdi bu mesajı açabilmek için anahtar bilgileri paylaşalım. Öncelikle retro neyi ifade eder. Bunu hatırlamak için buradaki açıklamayı okuyabilirsiniz Link Daha sonra astro.com sitesinden kendinize ücretsiz bir harita edinin. Ücretsiz üyelikle haritanızı çıkarıp chiron'un hangi evinizde ve hangi burçla etkileşim içinde olduğunu tespit edin. Şiron hakkında biraz daha açıcı bir bilgiyi hatırlamak için yeşim'in bu videosunu izleyin.




Sonra şiron nasıl güneş sistemimizde tezahür etti onu hatırlamakta yarar var böylece bu anahtar bilgi kendimiz hakkında bize başka durumlar gösterebilir 

Budik düzlem, doğada güneş olan bilinçdışı bir gerçeklik düzlemidir. Güneş sistemimiz, güneş lanetlerinin ve yıkımının bir sonucu olarak var olan bir bilinçsizliğe sahiptir. Birçoğunuz Maldek gezegenini duydunuz. Maldek yok edildi ve parçalandı ve on milyon yıl önce asteroit kuşağımız oldu. Maldek'in hala Güneşimizin etrafında dönen bir kısmı Chiron olarak bilinir. Astrolojik açıdan, Maldek “Koşulsuz doğruluğu”  temsil etti ve paramparça olduğunda, güneş sistemimizin doğruluğu kayboldu. Maldek'in parçalanmasında, bilinçsiz bir güneş doğdu ve tüm güneş sistemimiz kutuplaşmaya girdi.
      İnsanın yükseliş süreci ile ilgili olarak, Budik düzlemde çok ayrıntılı olarak kaydedilen çok sayıda laneti keşfedeceksiniz. Her inisiye, etnik köken, genetik kayıtlar ve ruhla ilgili deneyimlere bağlı olarak lanet modeli içinde biraz farklı bir deneyime sahip olacaktır. Birçok inisiyatif, serbest bırakılan lanet kalıplarının detaylarını çok az bilinçli olarak hatırlayabilir. Durugörü olmayanlar için, bu çalışmanın büyük çoğunluğu gece uyurken rüyada tamamlanır. Kişilik ve bedenin hafızası olmamasına rağmen, öğrenilen tüm anıların ve derslerin kişinin ruhuna kaydedildiğini lütfen unutmayın.

Bu alıntının orjinal dökümanını buradan okuyabilirsiniz  Şimdi bu bilgilerden sonra şironun bilgeliği hayatımızı nasıl değiştirir sorusuna oğuzhan ceyhanın kendine has ifadelerine bakarak yorumlayabiliriz Link bu bilgi aynı zamanda ülke içindeki çatışmaları durumları adeta özetlemiştir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar