Corona Virüs hakkında son iddia, Sağlık yöntemleri tartışmalı hale geldi.

Arkadaşlar, koronavirüs hiçbir zaman bir virüs değildir, çünkü DSÖ bize inanmamızı sağlamıştır; tüm PANDEMİK, her canlıyı aşılamak ve çok sayıda insanı öldürmek, yaşamı kontrol etmek ve dünya nüfusunu azaltmak istedikleri içindir.

İtalyan doktorlar, dünya sağlık yasasına DSÖ'ye itaat etmediler, Coronavirüs'ün ölümü üzerine otopsi yapmadılar ve bunun bir VIRUS değil, ölüme neden olan olgunun bir BAKTERİ olduğunu buldular. Bu kan pıhtılarının oluşmasına ve hastanın ölümüne neden olur.

İtalya, "Yaygın damar içi pıhtılaşma" (Tromboz) dışında bir şey olmayan Covid-19'u yenmektedir.

Ve onunla savaşmanın yolu, yani tedavisi, “antibiyotikler, antienflamatuarlar ve antikoagülanlar”. Bu hastalığın kötü tedavi edildiğini gösteren ASPIRIN.

Dünya için bu sansasyonel haberler, İtalyan doktorlar tarafından Covid-19 tarafından üretilen cesetler üzerinde otopsi yapılarak üretildi.

 İtalyan patologlarına göre başka bir şey. "Ventilatörlere ve yoğun bakım ünitesine asla ihtiyaç duyulmadı."

Bu nedenle, İtalya'da protokol değişikliği başladı, İTALYA  küresel salgını DSÖ TARAFINDAN YANLIŞ İZAH EDİLDİ VE YÜKSELTİLDİ, bu tedaviyi çinliler zaten biliyordu ve bu yönetmle İŞ ​​YAPMADIĞINI bildirmedi.

Lütfen bu bilgileri tüm ailenize, mahallenize, tanıdıklarınıza, arkadaşlarınıza, iş arkadaşlarınıza, iş arkadaşlarınıza ve genel halka aktarın.

Eğer bize inandıkları gibi bir Virüs değil, aynı zamanda iltihap ve hipoksi üreten 5G elektromanyetik radyasyonla güçlendirilmiş bir bakteri olan Covid-19'u daraltırlarsa; Tek yapmaları gereken Aspirin 100mg ve Apronax veya Parasetamol almaktır.

Bunun nedeni, koronavirüsün vücudu tromboz geliştirmeye zorlayan kan pıhtılarına neden olduğu ve kanın kalbi ve akciğerleri akmasına ve oksijen almamasına neden olduğu gösterilmiştir, bu da kişinin nefes alamaması nedeniyle hızla ölmesine neden olur. .

İtalya'da doktorlar WHO protokolüne uymadılar ve Covid-19'dan ölen bir ceset üzerinde otopsi yaptılar.

Ölü vücudu kesip kolları ve bacakları ve vücudun diğer bölümlerini açtılar ve damarların kanla dilatasyona uğradığını ve pıhtılaştığını ve trombüsle dolu tüm damar ve arterlerin kanın normal akmasını ve herkese oksijen getirmesini engellediler. organlar, esas olarak beyin, kalp ve akciğerlere ve hasta ölür.

Bu teşhisi keşfettikten sonra, İtalya Sağlık Bakanlığı koronavirüs tedavi protokollerini hemen değiştirdi ... ve pozitif hastalarına Aspirin 100mg ve Apronax uygulamaya başladı.

Ve bu hastalar iyileşmeye başladı ve iyileştirmelerle birlikte, bu yeni yöntemin bir sonucu olarak, Sağlık Bakanlığı tek bir günde 14.000'den fazla hastayı serbest bıraktı ve eve gönderdi.


İtalya normu bozdu çünkü zaten bunalmışlardı ve yüzbinlerce günlük ölümlerin ciddi kaosundaydılar.

Şimdi Dünya Sağlık Örgütü dünya çapında bu kadar çok ölümü ve dünyadaki birçok ülkenin ekonomilerinin çöküşünü örtbas ettiği için dava açılacak; şimdi, bedenleri otopsi olmadan yakmak veya derhal gömmek ve onları çok kirletici olarak etiketlemek artık anlaşılmaktadır.


Kaynak:Link
Link 

Yorumlar

Popüler Yayınlar