23.05.2020 farkındalıklar

Matthew 4 Mayıs güncellenmesi

Bu istasyondaki tüm ruhlardan sevgi dolu selamlarla ben Matthew. Her zaman mesajlarımızın amacı, evrendeki bu eşsiz çağda manevi rehberlik, aydınlanma ve cesaret vermektir. Koronavirüs hakkında rahatsız edici bilgilerle doluyorsunuz, bu yüzden önce bu durumun teşvik edici yönlerine bakalım.

İnsanlığın en iyi niteliklerini görüyor ve sergiliyorsunuz - sevgi, merhamet, empati, işbirliği, nezaket, düşünceli olma, yardımseverlik, cesaret, engellerin üstesinden gelmek için azim.

Hastayı önemseyen herkese şükran duygusuna katılıp, muhtaç başkalarına yardım ediyorsunuz.

İçgözlem için yavaşlayan yaşam hızını kullanıyorsunuz, tanrınızla, yüksek bilincinizle bağlantı kuruyor ve dünyanızdaki iyilik ve güzelliğin bolluğunu takdir ediyorsunuz.

Evde çalışma, okul çocukları, eğitim ve kolej kursları için yenilikler yapıyorsunuz; ve telefon ve bilgisayar aracılığıyla aileniz ve arkadaşlarınızla daha yakın iletişim halindesiniz.

Dünyadaki insanların birleşik ruhu, bölücülüğün uçurumunu dolduruyor ve sistemik önyargıları sona erdirme ve neden olduğu yarayı iyileştirme ihtiyacını vurguluyor.

Bu kolektif duygu ve eylemler, coronavirüsün “haberlerde” bildirilmeyen yönleri hakkında aydınlanma arzusu ile birlikte artan farkındalığı uyandıran çok miktarda ışık üretiyor.

Daha büyük toplum, bu virüsün Çin'de aniden nasıl ortaya çıktığını zaten sorgulayan bireylere katılıyor. Neden bir yarasadan kaynaklandığına dair spekülasyonlar - ve yine de o yarasa nasıl takip edildi? - Wuhan eyaletindeki bir laboratuvarda bir kazaya geçiyor? Böyle bulaşıcı bir hastalığa neden olabilecek bir virüs neden ilk etapta bir laboratuvarda yer aldı?

Nüfus, “komplo teorisi” etiketli bilginin değersiz olduğuna inanmak için programlandı, sadece toplanmış zihinlerden gelen fikirler. Ancak bu soru mantıklı: Koronavirüsün ABD'de bir laboratuvarda yapılmış olması ve Çin'e götürülmesi neden araştırılmak yerine komplo teorisi olarak reddedilmiş olabilir?

Toplum neden “uzmanlar” ın çoğu insanın COVID-19'u alamayacağını, bunu yapanların çoğunun, ölenlerin çoğunun önceden var olan sağlık sorunları yaşadığını ve hastalığın semptomlarının o kadar hafif olabileceğini söyledi: sahip olduklarının veya sahip olduklarının farkında; yine de aynı uzmanlar Dünya’nın tüm nüfusunun aşılanması gerektiğini iddia ediyorlar.

Bu şu soruyu doğurur: Neden bu ölümlerin sayısı COVID-19 nedeniyle ölüm sayısını büyük ölçüde aştığında, yetersiz beslenme, standart dışı yaşam koşullarının neden olduğu hastalıklar, opioid bağımlılığı ve intihar nedeniyle önlenebilir ölümlerin sona ermesine aynı ilgi duyulmuyor. ?

Sorgulayan beyinler de “parayı takip ediyor”. Dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca insana tıbbi personel için testler, ilaçlar, hastane ekipmanları ve koruyucu ürünler satın almayı gerektiren bir hastalık için tedavi edildiğinde kim maddi yarar sağlar?

Bu sorgulamanın kapsamı, Amerika Birleşik Devletleri'nde bir laboratuvarda AIDS, SARS ve diğer tüm virüsleri tasarlayan ve patent alan ve birkaç ay önce Çin'de koronavirüs adı verilen karanlıkların tasarladığı şeyin tam tersidir. Etkileri de karanlık olanların istediği gibi değil. Milyarlarca ölümle gerçek bir küresel salgın istiyorlardı. Hayatta kalmak için ihtiyaç duydukları düşük titreşimleri üretmek için hayatta kalanların keder ve korku enerjisine ve toplam kaos dünyasına ihtiyaçları vardır.

Bu amaca ulaşılamaması B planına yol açtı. Bu yüzden “uzmanlar”, ikinci bir COVID-19 dalgasının ilk dalgadan sonra gelme olasılığından bahsediyorlar ve bu tür bir rollercoaster üç yıl kadar devam edebilir ya da dünyadaki her insan antikorlar için test edilip aşılanana kadar.

Testleri üreten ve aşıyı geliştiren şirketleri zenginleştirmenin ötesinde, niyet - yine dünya nüfusunun çoğuna ölümcül olacak bir aşıdır. Ancak, aşılama, fiziksel ve duygusal travmaya neden olmak, beyin hücrelerine zarar vermek ve hayatta kalan bireylerin izlenmesini sağlamak için 5G emisyonları ile etkileşime girecek programlanmış bir mikroçip yerleştirecektir.

Toplum bu “küresel salgının” altında yatan şeyi sorgulama hakkına sahiptir!

Zorunlu aşıların gerçekleştiğini görmüyoruz, ancak eğer öyleyse, dünya dışı özel kuvvetlerdeki bilim adamları aşının gücünü azaltacak ve cipslerin programlamasını silecekler. Gezegendeki titreşim hızları arttıkça, tüm virüsler yaşayabilirliği kaybedecektir. Bununla birlikte, aşılar yok olana kadar yüksek sesle protesto edin ve cihazlar değiştirilene kadar 5G servisini protesto edin, böylece frekansları vücutların elektrik sistemleriyle uyumludur.

Şimdi, COVID-19'un ekonomik sonucu biraz kayalık olacak, ancak karanlık olanların istediği kadar uzak olacak: tamamen çökmüş bir küresel ekonomi, yaygın yoksullaşma, açlık ve çaresizlik. Daha sonra kontrol parçalarını bir araya getirip dünya hakimiyeti hedeflerine ulaşacaklardı.

Bu olmayacak. Uzun saltanatı sona erdi.

İyi niyet, işbirliği, cömertlik ve takas - hizmetler için mal ticareti ve tersi - dürüst bir küresel ekonomik sistem, Dünya'daki her şeyi çalıştıran ve mahveden milyarderleri yaratan yolsuzluğun ve açgözlülüğün yerini alana kadar size iyi hizmet edecektir. Sevgili varlıklar, ileride olanlardan korkmayın - bir zamanlar geçici karışıklık ve kısa zorluklardan sonra, medeniyet herkes için adalet ve refah yolunda olacaktır.

Araştırmacıların, tıp uzmanlarının ve diğer bilim adamlarının “şok edici”, “anlaşılmaz”, “şeytani” veya “iğrenç” olarak tanımladığınız durumlara dair kanıtlar sunduğu internette mevcut olan bilgi salını hakkında yorum yapmamız istendi. Bu açıklamalar gerçekten de İlluminati, kabal, Bir Dünya Düzeni, gölge hükümet veya daha yakın zamanda Derin Devlet olarak bilinen gizli toplumun faaliyetlerine uymaktadır.

Koronavirüs belası onların waterloo skandalı. Sahne arkasındaki güçlü bir ışık gücü onları insanlığa karşı suçlarla suçluyor. Milyarlarca kişinizi öldürmeye, şeytani ritüelleri sürdürmeye, ana akım medyayı kontrol etmeye ve yaşamın Dünya üzerindeki diğer tüm yönlerini olumsuz yönde etkilemeye devam eden insanlar arasında çok bilinen ve beğenilen bireyler bulunmaktadır. Tutuklamaları, halkın çoğuna şok olarak gelecektir.

Karanlığın zirvesindekiler iğrenç planlar düşünür, diğerleri hevesle karmaşıktır, çoğu rüşvet, şantaj veya ailelerine yönelik tehditler nedeniyle katılan kölelerdir. Bazı durumlarda, ücretler uydurma bilgi, fotoğraf ve videolara dayanmaktadır, ancak belirtilen her insan hakkındaki gerçek zamanla ortaya çıkacaktır.

Manevi rehberliğe gelince, sevgili aile, sorusuna “Işık işçileri gezegendeki tüm karanlığı sona erdirmeye yardımcı olmak için 'Işık OLMAK' dışında neler yapabilir?” Olan okuyucuya teşekkür ederiz. Olumlu, sakin, dengeli ve iyimser kalın. Meditasyon, enerjinizin düzgün bir şekilde akmasını sağlayan ve yardımsever bir değişim gösteren yüksek titreşimleri yayan zihin ve kalbin huzurunu verir.

Görselleştirme güçlü. Altın beyaz ışıkta dönen dünyayı hayal edin. Her yaştan, renkten ve kültürden insanlara, vahşi dediğinizler de dahil olmak üzere hayvanların ortasında gülümseyerek, gülerek, sarılma ve dans etmeyi hayal edin. Size neşe veren veya sevildiğinizi hissettiren şeyleri görselleştirmek, dünyanızı aydınlatan yüksek titreşimleri ortaya çıkaracaktır.

Bu soru NESARA / GESARA ile ilgilidir. “Elimizdekilerin yerine kurulacak makul bir yapı yoksa göksel kuvvetlerden nasıl yardım talep edebiliriz?” Bu kısaltmalara aşina olmayan okuyucular için NESARA, ABD yasaları Ulusal Ekonomik Güvenlik ve Reform Yasasıdır. GESARA aynıdır, ancak Küresel Ulusal'nın yerini alır, bu nedenle Kanun dünya çapında uygulanabilir.

En başından beri “göksel kuvvetlerin yardımı” olmuştur. NESARA kavramı, Dünya Altın Çağının En Yüksek Evrensel Konseyi planlamacılarından geldi ve St. Germaine, yaklaşık 20 yıl önce yasaya imzalanan Yasayı oluşturan ilkelerden biriydi.

Bu yasal bir belgedir, bu nedenle hükümleri sadece siyasi ve ekonomik olabilir, ancak amacı dünya dönüşümünden daha az değildir. Yasanın hayati öneminin bir göstergesi olarak İlluminati, “9/11” olarak bildiğiniz terörizmi sahneleyerek, 12 Eylül 2001 tarihli planlanmış duyurusunu engelledi.

NESARA'yı daha sonra duyurmak için gösterdiği çabalar da boşuna olduğu için, diğer medeniyetlerden gelen gönüllü ışık işçilerinin azmi sayesinde, yönleri kademeli olarak uygulanmıştır.

Kısacası, dünyanızın kötü niyetli kontrolünün yerini alacak yapı en başından beri var olmuştur ve ruhsal ve ahlaki bütünlüğe sahip ruhlar bu ilahi planı ileriye taşımaya devam edecektir. [Www.matthewbooks.com sitesinde arşivlenen birçok ileti, Yasa hakkında kapsamlı bilgiler içermektedir. Menüdeki boş aramaya NESARA yazıldığında bu iletilere erişilir.]

Sevgili kardeşlerim, Dünya medeniyetinin Altın Çağ'ı tezahür ettirmesine yardım etme konusundaki kararlılığınızı onurlandırıyoruz ve sizi koşulsuz sevginin eşsiz gücü ile destekliyoruz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar