18.04.2020 farkındalıklar

Selamlar herkese kryon'dan bir alıntı yaparak başlayalım, ingilizce paragrafın altında türkçesi yer almakta.

"Multidimensional healing is almost like consciousness homeopathy, where the body receives the information to process things itself. Multidimensional energies also speak to the Akash of the soul and also to the innate of an individual. Full-body healing doesn't mean just all the organs and the mental processes, it means dealing with perceptions of the past. Imagine such a thing! "

Çokboyutlu şifa neredeyse bilincin homeopatisine benzer. Beden bilgiyi aldığında kendi kendine süreci başlatır. Çok boyutlu enerjiler ruh varlığının hafızasına konuşur ve dolayısıyla enkarne beşerin fıtratına -doğuş programına- bu durum yansır. Bütün beden şifası sadece organları kapsamaz bilakis enkarne varlığında doğasında bulunan geçmiş yaşam veçhelerinin algılarındaki tıkanıkları giderme sürecine katkı sağlar. Böyle bir şeyi canlandırabiliyor musunuz?

Bu noktada akıla sadıklar planı tebligatında yer alan şifa ile ilgili bir ifade geliyor. Gerçek şifa şuura aktarılan bilgidir. Yukarıdaki açılımda tam olarak bunu ifade ediyor.

Ölüme yakın deneyimler ve walk-in kavramı nedir. Kryon Link (English) veTürkçe Link




Yorumlar

Popüler Yayınlar