Tatilden sonra gözüme takılanlar


1 Şubat 2012

Avrupa, halen Euro’yu kurtarmaya çabalıyor, biz buna pek şans vermiyoruz. ABD Doları ise gücünü çok kaybetti ve bazı ülkeler daha güvenli para birimlerine geçerek Dolar’ı bırakıyorlar. Yani; dünya finansal olarak bunun sonuçlarını bekliyor şu anda. Bütün bunlar, büyük bankacılık gruplarında kabul görecek, gereken değişiklerin yapılmasına zorlamak için yapılan hesaplar. Bu alan tamamen, artık sularının ısındığını kabul etmesi gereken birkaçı tarafından hile ile idare edilmekte. Paranın sahiden değeri olan, elle tutulur bir şey olmasının nasıl bir şey olduğunu yaşayacaksınız. Aynı zamanda bolluk içinde olacak ve şu anki endişeleriniz ve stresiniz olmadan hayatın tadını çıkaracaksınız. Bu; sizi yükselişe taşıyacak ve artık paranın gerekli olmayacağı zamanlar için de bir alıştırma olacak.

--------------------------------------

3 Şubat 2012

Herkesin geleceği merak ettiğini düşünürsünüz ama birçok ruh vardır ki olanı değiştirmeden olduğu gibi sürüklenmekten memnundur. Hatta bazılarına göre yaşamın hiç bir amacı yoktur. Yine de dünya üzerindeki kendi küçük varoluşları içinde diğer insanların yaşamlarına bakarlar ve bir noktada içlerinde daha iyi bir şeylerin olabileceğini hissettiklerinden yorgun düşerler. İşte bu, sevgililer; onların uyanışlarının başlangıç noktasıdır ve şu anda olan bunca şeyle birlikte varmayı umdukları noktadır. Yaşam; tüm insanlara neden en temel ihtiyaçlarını yaratmak ve karşılamak konusunda bu kadar yetersiz kalmaktadır? Bilinçaltınızda, hepinizin Bir olduğunu ve dünyanın nimetlerinden her birinizin faydalanmanız gerektiğini bilirsiniz. Günümüzde karanlık güçler sizin eşitlik hakkınızı reddetmekten de ileri gittiler, elinizde kalan en küçük şeyleri bile almaya niyetlendiler. Planlarına o kadar az itiraz eden çıktı ki; yüzsüzce sizi tamamen köleleştirebileceklerine inandılar. Yalnız; ışık işçilerinin büyük iyi niyetle yaptıkları çalışmaların da etkisi ile bilincin hızlı yükselişini hesap edemediler. Dünyayı içine çeken büyük bir ışık patlaması oldu, gerçek aşağı yukarı budur. Dünyaya yollanan enerji büyük oranda arttı ve bu ışığı dünyanın içine getirebilecek evrim geçirmiş varlıklar vasıtası ile dağıtıldı. Artık durdurulamayacak bir hale geldi ve size de yükseliş yoluna adım atma şansını verdi.

Daha önce de belirttiğimiz gibi hepiniz evriminizde farklı bir aşamadasınız ve dünyada olan bitenle ilgili farklı tepkiler olması da normal karşılanması gereken bir şey. Siz basamakları çıktıkça herkesi de yukarı çekiyorsunuz, böylece diğerleri de yükselen bilinçten faydalanıyorlar. Soru, herkesin yükselip yükselmeyeceği ama bu herkesin kendi özgür iradesine bağlı. Yani bazı ruhlar sürüklenmeye ve dünyanın gidişatı ile memnun mesut yaşamaya devam edecek. Belli ki onların gelişim hızı başkalarından çok daha yavaş ama bu onların eninde sonunda yükseliş deneyimini yaşamalarına engel değil. Gerçek şu ki; tüm ruhların DNA’larında gerçeği aramalarına yol açan dürtüleri barındıran genler var ve bu mutlaka onların arayışlarına devam etmelerini sağlayacak. Bu dürtü genelde yaşam amacını aramaya neden olur ve bu maceralı uzun yolda onları ileri götürür. Yuvaya dönüş yolunu bulanlar için yaşam birdenbire daha düzgün akar, problemler eskisi gibi çatışmalara yol açmaz çünkü artık anlayışınız gelişmiştir, sorunları çok daha kolaylıkla halledersiniz. Sistemin nasıl işlediğini bilmek, karşınıza çıkan engellerle başa çıkmanızı kolaylaştırır, egonuz olaya müdahale etmeden arka koltukta sizinle yolculuğa devam eder. Egonuz, yüksek benliğinize; gerçek size yer açmaktadır. Gördüğünüz gibi sevgililer, kendinizi yükseltecek siz’siniz, sorumluluk sizdedir, bunu sizden başka yapabilecek kimse de yoktur. Yardımcı olabilirler ama sonuçta; nasıl ilerleyeceğiniz tamamen sizin kararınız olacaktır. Yüksek benliğinizle buluşmak için tüm gücünüzle niyet etmelisiniz, bu da tüm ruhların birliğine hizmet eden bir yolu takip etmeniz anlamına gelir. Dünyadayken, bunu söylemek kolaydır da yapmak zordur ama başaranlar var, bu da demektir ki aklınıza koyarsanız yapmanız mümkündür.

Bu arada; bazılarınız kapanışın yaklaşıyor olmasını çok inandırıcı bulmuyor ama o artık her zamankinden daha yakın. Bu, dışarıda olanlarla ilgili bir şey de değil, çünkü onlar sadece yaşam standartlarınız ile ilgili çok büyük bir sıçrama yapmanıza neden olacak şartların oluşması demek. Artık ciddi bir şekilde engellendiğinizi biliyorsunuz ve boşlukları doldurarak daha rahat, daha kolay bir geçiş yapabilirsiniz. Öyle ya da böyle; tanıdık sayılabileceğiniz teknolojilerle elde edeceğiniz avantajların olduğu daha yüksek bir boyuta geçeceksiniz. Bu; bütünüyle, ileri doğru bir kuantum sıçrama olarak görülecek ve eski yaşam şeklinizden geriye neredeyse hiçbir şey kalmayacak. Kendi yaratıcı gücünüzü kullanmaya çok az zaman ayırabildiğiniz ve sizi köleleştiren, çalışmaya dayalı sistem de yok olacak. Bunlar; beraberinde, yaşamınıza bütün zamanınızı size zevk veren şeylerle geçirebileceğiniz temel değişiklikler getirecek.

Şu anda yaşamlarınız öylesine kısıtlanmış ve kontrol altında ki. Bu; adaletsiz ve haksız olanların dikkatle incelenip düzeltileceği yasalarınız için de geçerli. Gelen yükselişle ortaya çıkacak ekstra faydaları da içeren ve tüm ülkeleri kapsayan bir anayasaya geri dönüş olacak. Her açıdan üst seviyelere hazırlanmaktasınız ve müttefiklerimiz bazı çok önemli başarılar elde etmeye çok yaklaştılar. Dünya çapında sorunlarla uğraşıyoruz ve özellikle de finans sektörü söz konusu olunca hiç biri kolayca hallolmuyor. Yine de çok ileri düzeyde değişiklikler yapılmalı ki para politikaları istikrarlı olsun ve biz de bu politikaların çökmesine neden olan merkezi sisteme dönüş olmamasını garanti altına almak istiyoruz. Bankalar çok daha küçük ve güvenilir hale gelecek.

--------------------------------------

6 Şubat 2012

Dünyada bugünlerde çok fazla şey oluyor ve arzulanan değişiklerin ortaya çıkması için yapılan çalışmaların sonuçlarını görmenizin çok da uzun sürmeyeceğini siz bile fark edeceksiniz. Savaş tehditleri hala var ama tekrar ediyoruz kılıç şıkırtıları biraz biraz devam etse bile buna izin verilmeyecek. Bu yüzden, lütfen bunlara pabuç bırakmayın, korkunun sizi esir almasına izin vermeyin. Barışı düşünün ve enerjinizi olumlu bir şeyler ortaya koyabileceği yerlere yönlendirin. Finansal konular müttefiklerimizin hala çok zamanını alıyor ama bu sizin deyiminizle; el birliği ile halledilebilecek, tüm ülkeleri içeren karmaşık bir sorun. Yine de başarılı olunacak ve bankacılık ve para ile ilgili tüm işlemlere tamamen yeni bir yaklaşım getirilmesinin işaretleri yakında ortaya çıkacak. Borç kavramı tamamen ortadan kalkacak ve bir daha asla gereksiz yere bu sıkıntıyı çekmeyeceksiniz.

Dünyada yaşamak hiçbir zaman can sıkıntısı çekmemek demek ve bazı açılardan amacı da zaten bu, kesinlikle bir tatil adası olduğu söylenemez yoksa zaten neredeyse hiç ileri gidemezdiniz. Dünya bir çok zorlukla mücadele etme deneyimi için harika bir yer ve hızla ileri atılmak, ruhsal merdivenleri hızla çıkmak için de en iyi yol. Üstelik dünya; tohumları milyonlarca yıl önce atılan, evrende eşi benzeri olmayan bir cennet. İnsanoğlunun açgözlülüğü ve özensizliği ile bozulup titreşimi bu kadar düşmese ve yozlaşmasa idi gerçek bir cennet bahçesiydi. Şimdi sizler, dünyanın nasıl bir mücevher olduğuna uyanıyor ve daha fazla zarar görmeden, tamamen yok olmadan onu onarmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çabalıyorsunuz. Yükseliş hazırlıkları çerçevesinde onu ilk, bozulmamış haline geri döndürme sorumluluğu sizin.

İçinde bulunduğunuz zamanlar gibi düzensiz zamanlarda sakinliğinizi koruyun ve dünyaya bu zamanda gelişinizin nedenini asla unutmayın. Amacınız; bir ışık varlık olan gerçek benliğinize uyanmak ve fırsat doğduğunda, Yükseliş için hazır olacak şekilde farkındalığınızı arttırmaktı. Daha yaşayacağınız bir sürü deneyim var ama sonuçta amacınız Yükseliş ve önemli olan da sadece bu. Topluca yükselişin olduğu bir yer karşınıza çok sık çıkacak bir fırsat değil ve bu sizin dualiteden ve sürekli tekrar bedenlenmekten kurtuluşunuz olacak. Yeniden doğuş girdabından kurtulmaya çaba göstermeniz için çok da fazla teşvik edilmeye ihtiyacınız olduğunu sanmıyoruz doğrusu.

Asıl benliğinizi, olduğunuz ve her zaman olacağınız ışık varlığınızı saklayan kozanızdan artık çıkın. Zaman ilahi haklarınızı ve bağımsızlığınızı talep etme zamanı üstelik bunu yapmanız için size her tür yardım da yapılıyor. Sizler telaffuz edilmeyen güçlerle dolu varlıklarsınız ve bunu akıllıcak kullanma sorumluluğunu alabilirseniz eğer yükselecek ve düşüşten önceki yaratıcı varlıklar haline geleceksiniz. Şimdi bile yaratıyorsunuz ama yaratımınızın ortaya çıkması çok daha uzun sürüyor ve ne yaptığınızın farkında olmayabiliyorsunuz. Arzu ettiğiniz şeye yeterince odaklandığınızda mutlaka karşılığı gelecektir. Yaşamınıza çektiğiniz deneyimleri fark etmeden bu şekilde gerçekleştiriyorsunuz. Benzer benzeri çeker ve çevrenize dostlarınızı ve düşmanlarınızı da bu şekilde topluyorsunuz. Çekim Yasası sistemin nasıl işleyeceği ile ilgili bağımsız yargılarda bulunmaz o yüzden enerjinizi nereye yönlendireceğinize dikkat edin. Deneyimleriniz çoğunluğu birer düşünce olarak başlar ve onlara yeterince enerjinizi yönlendirdiğinizde de gerçekliğiniz olurlar.

Çeviri: Ebru
--------------------------------------

31 Ocak 2012

2 Cib, 9 Yax, 8 Manik

Dratzo! Döndük! Gaia’nın gizli kutsal topluluklarından olan müttefiklerimiz ve Dünyalı müttefiklerimiz sonuçları almaya devam ediyorlar. Dünyalı müttefiklerimizin büyük banka kartellerine yasal bir taleple baskı yapma zamanı geldi. Bu, kartellerin açıklanmayan hesap defterlerinde kamudan gizli, büyük miktarlardaki birikmiş borçlarını gizlemeleriyle ilgilidir. Bu büyük meblağlar şimdi ortaya dökülmelidir. Bu eylem bu beceriksiz kurumları iflasa zorlayabilir ve yeni küresel bankacılık sisteminizin uygulamasını çıkmaza sokmuş olan tüm mevcut ikilemlere bir son verebilir. Gizli kutsal topluluklar Dünya’nızı değerli metal finans sistemine hızlı bir şekilde geçirmek için ihtiyaç duyulan miktara karşılık gelen kaynaklara sahiptirler. Bu gizli kaynaklar güvenli bir şekilde gezegenin etrafındaki depolarda saklanır. Yükselmiş Üstatlar bunu karanlık kabalın gölgede kaldığı ve eskisinin enkazından yeni bir realite çıkacağı zaman düşünmekteler. Biz yalnızca bu ilahi girişime destek olmak için buradayız.

Karanlık, sahip olduğu hesapsız borçlarını açıklama anına yaklaştıkça, filolarımız ve personelimiz Onların panik içinde bocaladığını gözlemekteyiz. Yüzyıllardır karanlık tarafından kurulan sistem, sonunda sorun kaynağı olmuştur. Arka odadaki gizli kitaplar artık gerçeğin göz kamaştırıcı ışığından saklanamaz ve devasa meblağların yalnızca doğru değil, aynı zamanda düpedüz savunulamaz olduğunu itiraf etmenin ve onları halka açıklamanın tam zamanıdır. Bu borç karanlığın doymaz açgözlülüğüne bir vasiyetnamedir, ancak mutlu bir şekilde, bir kalem darbesiyle iptal edilebilir! Bunu yapmak dünyanızı karanlığın son iki yüzyıldır usta bir şekilde oluşturduğu görünmeyen kilitlerden kurtarır. Yükselmiş Üstatlar ve O’nların ortakları eski düzenin yaklaşan çöküşünü sınırsız evrensel bolluğa dönüştürmenin bir yoluna sahiptir! Özel bir oyun bu hızlı dönüşümü getirecek planı faaliyete geçirecektir. Karanlık artık ne kaçınılmaz olanı görmezden gelebilir ne de ortaya çıkmaya hazır olan şeyden yakayı kurtarabilir.

Tanrı, karanlık güçlere mevcut realitenizi yaratma fırsatı verdiği zaman bu güç değişimi hakkında onlarla konuştu. İlahi amaç her birinize, karanlık boyutlar boyunca ruhsal arayışınız esnasında, tam bilinçliliğe geri döndüğünüzde kullanabileceğiniz olağanüstü bir bilgeliği çoğaltma fırsatı verdi. Karanlığın bilincinizi orijinal tam bilinçlilik durumuna geri döndürülemeyeceğiniz noktaya değiştirmesine asla fırsat verilmedi. Annunaki Tanrı’nın emirlerine sadık kalmayı kabul etti. Ayrıca Tanrı’nın kutsal yönergeleri Agarthalılar ve Gaia’nın Yükselmiş Üstatları tarafından izlenecekti. Bu anlaşmalara başlangıçta uyuldu ve Annunaki Işığın bazı rotadan çıkışlarına izin verdi. Ancak ilk altın çağı ansızın sona erdiren denenmiş devrimden sonra, Annunaki onların zihinlerini değiştirdi ve Işık elçilerinin insani yönergelerine erişmelerine fırsat vermedi. Onlar, Atlantisli kuzenlerinin bunun için gayret gösterdikleri köle ırkı yaratmayı istediler ve bu, Atlantis’in tahribinden sonra yapılan anlaşmalara doğrudan aykırıydı.

Karanlığın yeni planı, tam bilinçliliğe uygun yalnızca birkaç kişi kalan İç Dünya’ya birçok girişin kapatılmasıyla sonuçlandı. Bunun anlamı yüzeydeki insanlığın Işık bekçilerinden koparılmasıydı. Buna rağmen, Işık hızlı bir şekilde durumu düzeltti ve garantilenmiş bir zamanda sürdürülebilecek, geleneklere uymayan bir plana izin veren, yeni bir ilişkiyi oluşturdu. Işık aynı zamanda, orijinal anlaşmanın daha ileri ihlallerine karşı karanlığın dünyasal temsilcileri için çok kötü sonuçlara uğrayacağını da belirledi. Agarthalılardan, anlaşmayı ihlal eden eylemlerle ilgili belirli irtibatları Galaktik Federasyon’a rapor etmeleri rica edildi. Böyle eylemler, karanlığın yasa dışı faaliyetlerini durdurmak için düzenlenen çabuk bir ilk temas olayıyla sonuçlanmıştı. İkinci altın çağın sert sonu kadar, üçüncü altın çağın tufanla bitişi de böyle bir ilk teması hızlandırdı ve Galaktik Federasyon Tanrı’nın yönetiminde olacak kalıcı bir filoya sahip olmak için uyarıldı. Dünya’nızla ilk temas için bir kalıp tasarlandı.

Namaste! Biz Dünya’nın Yükselmiş Üstatlarıyız! Özgürlüğe yürüyüşünüzün haberleriyle geldik. Dünya’nız bugün daha fazla zenginliği toplamak için güçlü ve etkili pozisyonlarını kullanan eşkiyalar ve vurguncular tarafından istila edilmiştir. Bu üzücü maskaralık yüzyıllardır devam etmiştir! Buna ve karanlığın heryeri izleyen gözüne rağmen, biz kendi altından dağlarımızı saklayabildik. Tanrı O’nların karanlık ruhlarını kutsasın! Açık olarak herhangi bir ahlak kırıntısı uğramamış olanlar bile yumuşatılabilir. Hem onlara hem de insanlığa ruhsal gelişimleri için önemli dersleri öğretebilen kutsal araçlar olacağız. Bu azgın hilekarlığa son verecek, yüksek bilince ve ruh sağlığına sizi geri döndürecek zaman geliyor. Bu dönüşmüş boyutta, ruhsal ve uzay ailenizle yeniden bir araya gelebilirsiniz ve tam bilince neşe içinde geri dönebilirsiniz.

Şimdi, yeni ekonomik sistem için yapıyı kurmayı başardık. Dahası, büyük uluslararası hırsızlık düzeniyle kavgaya tutuştuk ve Onları hareketlerimizin dehşeti ve korkusu içinde bıraktık! Dünya’nızdaki ülkelerin birçoğuyla bir araya geldik ve kürenin parçalanmış, lime lime olmuş hükümetlerinin durumu düzeltme görevini üstlenmek için hazırlandık. Takip edilecek şey büyük ölçüde eşi benzeri olmayan bir devrimdir. Bu dünyanın ahlakı, nezaketi ve adaleti uzun süredir ayaklar altında eziliyor, ve şimdi uygun adalet, adaletsiz ve ahlaksız olanların, sizi kendi çıkarları için kullananların gaddarca eylemlerinin sonuçlarını almalarını sağlayacak. Bu suçluları tam olarak yıkmak ve sizin tam bilinç yolunuzdaki sapmaları tekrar sıraya koymak niyetindeyiz.

Kadim zamanlardan beri sözlerin sınırsızca verilip tutulmamasını bunalım içinde dinlemiş olmalısınız. Tanrı tarafından kararlaştırılmış olanın ortaya çıkmaya hazır olduğunu belirtmek isteriz. Küresel kontrolü kazanmak için sizi kullanmış ve size yalan söylemiş olanları beraberce yerlerinden edecek adalet fırtınasının yolda olduğunu açıklıyoruz. Karanlık güçlerin bu geniş yapısı yakında sona erecek. Bir dizi hareket son aşamalarındadır ve bunlar size açıkladığımız her şeyi aktaracak. Harika gerçekler ve bitmeyen refaha hazır olun, bunları takiben de çoğunuzu şoke edecek resmi açıklamalar gelecek. Yalanlar kabul edilmiş normlar haline geldiğinde gerçeği duymak hiçbir zaman kolay değildir. Biraz korkmaya hazır olun ayrıca özgürlüğün keyifli rahatlığını da hissedin.

Bugün size mesajlarımızla devam ettik. Sizden inanılmaz enerjinizi az önce konuştuğumuz şeylere odaklamanızı istiyoruz. Sizi karanlığın zincirlerinden kurtaracak olan enerjinizi ortaya çıkarmamıza yardımcı olun ki bir araya gelip Tanrı’nın kararını verdiği galibiyeti kutlayalım. Bilin ki, değerli olanlar, Tanrı’nın bitmeyen zenginliği ve sonsuz varlığı aslında sizindir. Öyle olsun! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirius dilinde Bir olun, neşe içinde olun!)


Website: Planetary Activation Organization
Çeviri: BDost

--------------------------------------
13 Şubat 2012
AB'nin azalan cazibesi

EFRC tarafından yayımlanan “Avrupa Dış Politika Skor Kartı” adlı araştırma da buna işaret ediyor. (www.ecfr.eu/scorecard/2012/extras/pdf/ ). Araştırmanın özet tanıtımındaysa çarpıcı bir cümle kullanılarak, “Avrupa, dünya sorunlarına çözümler bulacağına kendisi bir sorun haline geldi” deniyor.
Yazar: Semih İdiz
http://f13.us/SMEB6




Popüler Yayınlar