KRYON "What You Don't Know" (NEW 2016) - Lee Carroll Türkçe Özet



2016 yılı bildiğiniz kendini tekrarlayan bir devre, döngü olmayacak. Tabiki o da bir döngüye tabi, ama her zamanki kendini tekrarlayan bir zaman dilimi olmayacak. Numerolojik olarak katalizör bir yıla bakıyorsunuz 2016 çalıştığınız devre konularından daha fazlasını içeriyor. Bu sene dokuzun enerjisi ve bir tamamlanma yılı. Bir çok kapanan döngünün yılı. Bu devre tamamiyle farklı olacak. Bilmediğiniz bir yıl olacak çünkü bilmiyordunuz. Oluşacak olan döngü karanlık gözükecek, yine mi karanlık diyeceksiniz. Ancak düşündüğünüz şekilde tezahür etmeyecek.

Yeni nesil çocuklar

İlk bilgisini 10 sene önce verdik (2006) Çocuklar farklı, bilinç farklı. Her nesil birbirinden farklı ve daha fazla bilgelik var. Bu çocuklar daha farklı düşünüyorlar ve bu değişim halihazırda başladı. Bu odada oturmayıp ezoterik bilgilere iç dünyasında sahip olup, bu konulardan bir haber olan fakat farkında olanlar var. Zamanın farklı olduğunu hissediyorlar. Daha önce spatyoma gidenlerin geri gelme zamanı şimdi.

Siz bir sonrakinin ne olacağını bildiğinizi farz ediyorsunuz ama öyle olmayacak.
Skipper metaforu ve skipper kelebek olur uçar. İşte bu noktada 2016 değişim yılı ve kimsenin öngöremediği bir değişim çünkü daha önce deneyimlenilmedi ve kişiler ne olacağını bilemiyorlar. Bu öyle bir devreki hiç bir medeniyet böyle bir realiteyi daha önce deneyimlemedi bu gezegende. Sizler seçimleri yaparak potansiyelleri koyarsınız ortaya. Siz ne kadar garip durumlar gözlemlesenizde sizin barış dolu kalmanızı istiyorum.

Düşük enerji ve yüksek enerji frekansları farkını ortaya koyduğumuzda düşük enerjini kendini yukardan bakıp göremez. Size daha önce izah etmiştim, potansiyellerden bahsetmiştim, bir kez daha beşeriyet noktasından bir klasik potansiyeli gözler önüne serelim.

Bir kaç yıl önce kuzey kore örneğini vermiştim. Babası ölen kim jong yung karşımızda duruyor.Onun babasından aldığı egoistik yanlarının potansiyelinden bahsediyor. Bu adam ne yapacak ? Sonuçta düşük enerji hiç bir zaman yüksek enerji potansiyelini göremez. Dünya nereye gideceğine karar verdi ve bu adamın potansiyellerine izin vermeyecek. Görürsünüz

Yakın zamanda iki müslüman ülke ayrıştı. Gördünüz mü? Mekke nerde, insanlar ne yapıyorlar? Herkes bir taraf olacak. Taraf olmayan güçsüz arzedilecek.



Bu noktada görünmeyen potansiyeller görünür olacak.

Yorumlar

Popüler Yayınlar