2012 maya takvimi hakkında güncellemeler

- 2012'nin ötesine geçmek için yeterli odam bulunmakta - Ha!  Bu çok acayip, birileri bazı günler çıkar 

Şimdi bunları biliyor musunuz ?

 1. Size sürekli söylenen maya takvimi 2012 yılında son bulacak bilgisi yanlıştır bilakis mayaların 4000 yılına kadar süren takvimleri mevcuttur. (Maya medeniyeti o tarihte bitiyor ve son yayınlanan takvimdir.)

 2. Maya takvimi ile ilgili kehanetler açıkça tapınaklarında okunabilir. Taşların üzerindeki kabartmalarda betimlenmiştir. Asla yok edilemez ve takvimin konusu bir üst düzeye geçiş ve bilincin hallerini teşkil eder. Aynı zamanda onların korku tabanlı kehanetleride mevcuttur. Ancak bu korku tabanlı kehanetler takvimden kaynaklanmamaktadır. Bilakis bu korku tabanlı kehanetlerin kökenini mayaların oynadıkları oyunlar ve kendi mitolojileri oluşturmaktadır.

 3. Bu enerji, bilgi aslında 26.000 yıllık döngüde galaktik bir uyumlanmayı ifade eder. Bu bilgiyi bir çok kadim uygarlık biliyordu. Dolayısıyla bu bilgileri sadece mayaların bildiğini ifade etmek eksik bir anlayıştır.

Şimdi 36 yıl sürecek bir astrolojik olguda -galaktik uyumlanma- 2012 (Aralık) gündönümü bu dönüşümün ortasını ifade eder. (Aslında dönüşüm 1994 yılında başlıyor 2012 yılında bu dönüşüm ortalanıyor ve 2030 yılında bu süreç sonlanıyor) Bu tarih -2012- bilincin dönüşümünün kutlandığı bir zaman dilimidir. Gezegenize bakın beşeriyet daha yüksek bir bilince doğru hareket ediyor. Diktatörler düşerken, aç gözlülük yapanlar belirmeye başlıyorlar.... Bu yeni özellikler bir çoğunluk için zor zamanları ifade ediyor. Kryon size bundan 22 yıl önce bahsetti.

Kryon

Yorumlar

Popüler Yayınlar