Olayların dilini okurken hatırlayalım

Yazının nedeni: Üyesi olduğu alana varlığın devap edip etmemesinin  varlığın kendisi tarafından yapılan sorgulanmasında izlenecek yaklaşımlardan biri

Kişisel fikrim grubun devam etmesi veya etmemesi ile ilgilenmiyorum, siz burayı kapatmadığınız sürece buradayım, aslında sessizlik, pasif haldeymişiz gibi olmak bir anlamda sorumluluk almaya başlandığının da bir göstergesi olabilir. Tabi bunu gözlemleyip takip etmek lazım. Hic şüphesiz hepimizin bugüne kadar okuduğu dini kitaplar veya ruhsal tebliglerde ifade edilen ortak payda, her varlığın kendi sorumluluğuna, elindekine sahip çıkmasından geçiyor.

Sorumluluk aldıkça varlık eksikleri görerek, kendi ihtiyaçlarını tespit etmeye başlıyor ve bu hal genişleyerek diğer kardeşlerinin içinde bulunduğu halleri dahi varlığa gösterebiliyor. Bu noktada bir şeyleri yargılayamayacağını keşfediyor. Aynı zamanda bu hal varlığa yanlız olmadığını gösteriyor.

Sen bunu sitenizde ki son yazıda güzel ifade etmişsin.(http://kendinedogru.com/kendine-sahip-cikmak.html) 

Bu noktada her farkındalık ve sorumluluk sahibi varlık, ihtiyaçlar doğrultusunda kendi modelini geliştirmeye başlayacaktır. Bu model, diğer varlıkların modelleri ile etkileşime geçtiğinde yeni tasarruflar yaratacaktir. Bu noktada grup açısından şöyle bir önerim olabilir, burada yarattığımız modellerin tasarruflarından bahsetmek alanın bir çok olayı daha derinden kavramasını mümkün kılacaktır. Bunu yapmayı seçersek PEK ALA çünkü gözlem ile zaman enerjisi yönünde varlıklara tasarruf imkanı verdirilir. Daha fazla kendine ait zaman, daha fazla asıl kendin olmaktır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar